Netflix abonnement opzeggen, hoe doe je dat?

0
929
Netflix abonnement opzeggen

Maak je bijna geen gebruik van je Netflix abonnement, heb je alles wel gezien op Netflix, of wil je er simpelweg niet meer voor betalen? Dan kun je het Netflix account opzeggen. Weet je niet hoe je dit kunt doen? Lees dan vooral dit artikel, waarin het opzeggen van je Netflix abonnement wordt uitgelegd!

Netflix abonnement opzeggen

Veel mensen vullen hun vrije tijd met het kijken van films en series op Netflix. Het is dan ook vaak de ideale bezigheid als je een keer op een avond niks te doen hebt. Toch kan het zijn dat je Netflix niet meer zo vaak gebruik of dat je er geen tijd meer voor hebt. Wanneer dit het geval is kun je het abonnement stopzetten, dit werkt als volgt:

  1. Ga op het internet naar de webpagina van Netflix
  2. Klik op de drie streepjes en kies vervolgens ‘’Account’’
  3. Ga naar beneden en kies ‘’Lidmaatschap opzeggen’’
  4. Druk nu op ‘’Opzegging voltooien’’

Wanneer je de bovenstaande stappen hebt gevolgd, ben je succesvol afgemeld. Je betaalt niet meer voor Netflix. Let er wel op dat Netflix een opzegtermijn heeft. Meer hierover lees je hieronder.

Netflix abonnement opzegtermijn

Netflix hanteert een opzegtermijn van 1 maand. Dit betekent dat je nog enkele weken gebruik kunt maken van Netflix, nadat je hebt opgezegd. Ook de andere gezinsleden kunnen in de opzegtermijn gewoon gebruik blijven maken van Netflix tot het einde van de factureringsperiode.

Netflix proefabonnement opzeggen

Netflix heeft sinds februari 2020 geen proefabonnement meer en je kunt het dus ook niet meer opzeggen. Eerst kon je een maand gratis gebruik maken van Netflix en dan voor het einde van deze maand je abonnement opzeggen, waardoor je een maand lang films en series kan kijken op Netflix. Dit was vooral erg voordelig voor de mensen die een bepaalde serie of film willen zien, aangezien dit gewoon kosteloos kon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in