Organisatie Lowlands verwacht festival te kunnen organiseren

0
660
Organisatie Lowlands verwacht festival te kunnen organiseren

Dinsdag heeft de organisatie van Lowlands een bericht gedeeld waarin het verwacht dat het festival eind augustus door kan gaan. Het festival werd vorig jaar vanwege de corona crisis al uitgesteld. Dinsdag deelde het festival ook de namen van de bevestigde artiesten.

Lowlands zelf kwam met het volgende verklaring: “We gaan ervan uit dat het mogelijk is om Lowlands van 20 tot en met 22 augustuo 2021 op een veilige en verantwoorde manier te laten plaatsvinden. Wel is daar natuurlijk toestemming van de overheid voor nodig”.

Het festival heeft er dus goede hoop dat het door kan gaan aan het einde van de zomer en heeft er zin in. Naast het statement deelde het ook de bevestigde line-up met artiesten zoals The Chemical Brothers, Liam Gallagher en Denzel Curry. Ook Nederlandse artiesten zoals The Opposites, Typhoon en Eefje de Visser zijn bevestigd.

Het festival van 2020 was volledig uitverkocht. Mensen die vorig jaar een ticket hebben gekocht kunnen ook dit jaar terecht met hun ticket. Er komen nog wel tickets vrij omdat sommige mensen hun ticket weer hebben ingeleverd. Wanneer deze tickets weer in de verkoop gaan zal later bekend worden gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in