Websites voor voetbalwedden steeds populairder

0
435
websites-voetbalwedden-populairder

Vlak voor de wedstrijd nog even een gokje wagen wat de stand gaat worden, het wordt steeds populairder. Zo zijn er ook steeds meer websites waarin je kan voetbalwedden. Dit wordt ook steeds makkelijker gemaakt door websites en apps voor telefoons. Wil jij nog meer weten over voetbalwedden? Lees dan snel verder.

Voetbalwedden

Er bestaan al behoorlijk wat verschillende websites waarop je je kans kan wagen. Je hebt vast wel een keer een reclame voorbij zien komen van TOTO of BetCity. Steeds meer van deze websites bieden meerdere competities aan waaruit je kunt kiezen. Hierdoor zit er vaak ook jouw favoriete league en club tussen. Zo bieden zij top ligues aan als La Liga en de Premier League, maar ook meerdere tweede divisies waar je op kunt wedden. Ook zitten er vele competities bij zoals Champions League, WK of de KNVB Beker.

Waarom worden deze websites populairder?

De populariteit van online gokken is in het algemeen gestegen waardoor het aantal voetbalwedden ook is gestegen. Vaak worden er ook onderling weddenschappen afgesloten, maar online uitgevoerd. Zo wordt er vaak gevraagd voor een wedstrijd wat je hebt ingezet. Ook worden steeds meer voetbalclubs gesponsord door casino’s en partijen die voetbalweddenschappen aanbieden. Zo wordt Fortuna Sittard gesponsord door Betcity en Feyenoord door TOTO. Ook sponsort TOTO het Nederlands elftal en de KNVB beker. Maar ook in het buitenland worden voetbalclubs gesponsord, bijvoorbeeld bet365 sponsort Leicester City, Newcastle United en Norwich City.

Pre-match weddenschappen

De meest populaire weddenschappen is het plaatsen van een stand voor de wedstrijd. Hierin kun je dus voorspellen hoe de voetbalwedstrijd gaat eindigen. Of voorspellen hoe je denkt dat een club gaat doen in een league.

Live weddenschappen

Je kunt ook steeds vaker tijdens de wedstrijd wedden waardoor het kan voelen alsof jij de wedstrijd bepaalt. Je wed hiermee op gebeurtenissen die in de wedstrijd kunnen voorkomen. Zo kan wedden op bijvoorbeeld dat er nog een rode kaart wordt gegeven of dat de wedstrijd compleet omslaat. Dus tijdens de wedstrijd kun je live een weddenschap plaatsen en zie je het resultaat ook sneller. Bijvoorbeeld als je een rode kaart inzet op de rechtsback en deze ook daadwerkelijk in de 75e minuut krijgt, dan win je de weddenschap.

Wedtips

Wij hebben wat algemene tips op een rijtje gezet over online wedden op voetbal. Wedden brengt risico’s met zich mee, hou daar rekening mee.

  • 1. Volg het nieuws: Hier zie je of een goede speler een blessure heeft en niet meedoet. Dit kan behoorlijke gevolgen hebben op het verloop van de wedstrijd.
  • 2. Doelen stellen: Om objectief te blijven is het verstandig om doelen te stellen. Dit kan met budget of om meer motivatie te genereren met winst of verlies.
  • 3. Discipline: Het belangrijkst bij het gokken is discipline. Zorg dat je op tijd kunt stoppen zodat je niet onnodige fouten gaat maken. Dit houdt je scherp en zorgt ervoor dat je meer kunt winnen
  • 4. Budget: Zet een budget voor jezelf zodat je niet roekeloos gaat inzetten.
  • 5. Journal: Schrijf alles op waarop jij hebt gewed en hoe je op keuzes bent gekomen. Zo heb je meer zelfkennis en kun je objectief kijken naar volgende weddenschappen. Ook helpt het voor discipline hierdoor zie je wat je daadwerkelijk hebt ingezet.
  • 6. Statistiek en kansberekening: Bereken jouw kansen en kijk naar statistieken voor een optimale keuze. Zo kun je extra nadenken of de keuze verstandig is en je bijvoorbeeld het niet kiest omdat je van die club houdt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in