Netflix delen: Kosten & Informatie

0
172
Netflix delen Kosten & Informatie

Netflix delen: Kosten & Informatie

Een Netflix account delen klinkt makkelijk, zo kun je je wachtwoord delen en overal inloggen. Netflix is daar klaar mee en wil dit niet meer. Hoe kan je nu nog je Netflix account delen en welke kosten zijn hieraan gebonden?

Netflix account delen

Je kunt je account niet officieel delen met personen buiten jouw huishouden, tenzij hier extra voor wordt betaald. Je kunt wel een extra lid toevoegen aan je account, deze persoon moet dus wel in hetzelfde huishouden wonen. Zo ook moet je hierbij een standaard of premium abonnement hebben. Voor een extra lid komen wel extra kosten te pas. Ook moet het extra lid worden geactiveerd in hetzelfde land waar de accounteigenaar het account heeft geopend.

Delen buiten je huishouden

Wil je toch jouw wachtwoord en dus account delen met een ander huishouden? Hou er dan rekening mee dat Netflix nu let op IP-adres, ID van je apparaat en jouw activiteit op het account. Wanneer Netflix door heeft dat je je wachtwoord deelt zullen zij dit aangeven en extra bijbetaling eisen. Dit bedrag verschilt per land en is in Nederland rond de 6 euro extra per maand.

Overige opties

Het delen van Netflix is dus niet meer mogelijk, maar wel kwam Netflix met andere opties. Zo is er een goedkoper abonnement waarbij de gebruiker reclameblokken te zien krijgt. Zo probeert Netflix toch iedereen de mogelijkheid te geven om gebruik te kunnen maken van het platform.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in