Topclubs Real Madrid en Manchester City winnen beide

0
1162
Topclubs Real Madrid en Manchester City winnen beide

In de Champions League hebben de twee topclubs beide hun wedstrijden gewonnen. In de eerste wedstrijd van de achtste finales wist de club uit Madrid nipt met 0-1 te winnen van de Italiaanse club Atalanta. Manchester City had een gemakkelijkere avond en won met 0-2 van Mönchengladbach en lijkt al met één been in de finale.

Atalanta – Real Madrid

In de 17de minuut werd het wedstrijdbeeld eigenlijk al bepaald toen de doorgebroken Mendy werd neergehaald door verdediger Remo Freuler en de scheidsrechter de rode kaart trok voor de verdediger van Atalanta. Madrid had na de rode kaart duidelijk het overwicht, maar wist dit niet om te zetten in goals. Pas in de 86ste minuut wist linksback Mendy de ban te breken door met zijn verkeerde been in de verre hoek te schieten. Hij bepaalde met zijn goal dan ook de eindstand. De terugwedstrijd in Spanje is op 16 maart.

Mönchengladbach – Manchester City

De nummer één van Engeland is in vorm en wist dit ook door te trekken in de champions league tegen de nummer acht van Duitsland. Bernardo Silva wist in de 29ste minuut met het hoofd de score te openen na een lepe voorzet van Cancelo. In de tweede helft werd door Cancelo opnieuw het hoofd van Silva gevonden, die deze keer teruglegde op Sterling die gemakkelijk kon scoren. De terugwedstrijd in Engeland zal ook gespeeld worden op 16 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in