WhatsApp op iPad zetten, kan dat?

0
259
Whatsapp op IPad

Iedereen kent het wel, de app WhatsApp. Je kunt er berichten mee ontvangen en versturen. Voor de iPad is er nog geen officiële app van whatsapp. Wel is er een andere manier om WhatsApp te gebruiken op je iPad. Lees vooral verder als je hier meer over wilt weten.

WhatsApp is bezig met een iPad versie

Whatsapp heeft nog geen App voor op de iPad. Wel is Whatsapp hier al vanaf 2017 mee bezig. Binnenkort kun je dus ook zonder verbinding met je smartphone gebruik maken van WhatsApp op je iPad. Dit zal in de vorm van een multi-device 2.0 zijn, hiermee kun je op meerdere apparaten WhatsApp gebruiken. Met deze nieuwe app kun je WhatsApp op maximaal vier apparaten gebruiken.

WhatsApp op iPad zonder smartphone

WhatsApp kun je niet zonder smartphone gebruiken op je iPad. Op dit moment kun je dit alleen doen door de webversie te gebruiken. Binnenkort komt er een App waarmee je WhatsApp ook op je iPad kunt gebruiken zonder dat je een smartphone in de buurt moet hebben.

WhatsApp op iPad videobellen

Videobellen op je iPad kun je doen via de webversie van WhatsApp. Alleen werkt dit niet optimaal, dit loopt namelijk soms vast. Wanneer de App van WhatsApp online komt zal dit wel kunnen. Ook zal het videobellen dan van betere kwaliteit zijn.

Alternatief: webversie van WhatsApp op iPad gebruiken

Op dit moment kun je alleen op je iPad via de webversie gebruik maken van WhatsApp. Wil je weten hoe je dit op je iPad kunt gebruiken? Volg dan de onderstaande stappen.

  1. Open Safari op je iPad.
  2. Ga naar ‘web.whatsapp.com’
  3. Open WhatsApp op je telefoon.
  4. Ga naar ‘’Instellingen” en daarna naar ‘’WhatsApp Web/Desktop’’
  5. Scan nu de getoonde QR-code.
  6. Je kunt nu gebruik maken van Whatsapp op je telefoon.

Waarom WhatsApp op de iPad?

Zie hieronder een aantal voordelen van WhatsApp op je iPad:

✓ Je hoeft niet meer je telefoon te pakken om op Whatsapp te gebruiken
✓ Je hebt een groter scherm waardoor je alles gemakkelijker kunt zien
✓ Je hebt een groter toetsenbord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in